Allmänt, Foto, YouTube

Lata dagar

Jag tar det väldigt lugnt under semestern. Lagar lite mat emellanåt – säsongens första rabarberpaj! – och tänker på att städa/ rensa. Det stannar ofta på tankestadiet, men när jag väl sätter igång kommer jag att vara ordentligt förberedd och ha en fullt utvecklad Plan! 😉

Eftersom lönen trillade in på kontot igår, har jag betalat räkningar idag. Dessutom var det dags att förnya körkortet. Herredumilde!!! Om jag ser kriminell ut på passfotot, så är det inget mot hur jag kommer att se ut på körkortet! 😯 För övrigt är det dags att förnya passet också, men det är inte bråttom. Jag ska inte längre bort än (eventuellt) till Finland, och dit kan jag åka utan pass.

Min halvplanerade IKEA-resa gick om intet, då bagageluckan än en gång gått i baklås. Jag ringde verkstaden, som var överbokad med arbete, men de lovade att kolla på min bil efter lunch. Nå, jag har ju semester och kan fara till IKEA någon annan vecka. Jag har en lång lista med saker, men -som vanligt – är det mycket som bara ska klämmas & kännas på, utan att jag för den skull tänker köpa det.

Är det någon mer än jag som vill se den nya filmen ”Yesterday”? Jag är så sugen att se den, mest för musiken, men samtidigt verkar det vara en lustig historia också; killen som är den ende i världen som känner till Beatles?!? Den stora frågan är om jag ska försöka få med mig någon (olika alternativ beroende på om jag åker och ser den i L, eller om jag väntar tills den kommer hit) eller om jag ska gå utan sällskap.

2 kommentarer på “Lata dagar”

  1. Det känns så lustigt det där att vi har ett så avlångt land. Rabarbern är i princip slutäten här nere. Har sett reklam om den där filmen, men väntar nog tills den går att hyra.

    1. Jag tar rabarber hela sommaren. Med mycket socker går den ner. 😉

Kommentarer är stängda.