Allmänt

Snabbmiddag

Sisådärja, jag fick ett samtal att B är på ingång, så jag har nu slängt in kycklingfiléer i ugnen. Ska snart slå igång riset också, samt plocka in lite rabarber så vi får efterrätt. Sedan måste jag fara och handla, vilket jag skjutit upp så länge som möjligt – igen. Gamla vanor är svåra att bryta.

Däremot har jag packat ihop alla julklappskartongerna som bott i ett hörn bredvid skrivbordet, men hann inte med dem till Återvinningen idag. Nu får de vänta till nästa vecka, men det spelar ingen roll. Har de bott i vardagsrummet sedan i julas så kan de vara kvar ett par dagar till.

Jag har nämligen varit till bilverkstaden idag och fått fixat till låset på bagageluckan: nu går den att öppna igen! IKEA hägrar i fjärran, men mekanikern tyckte jag ska vänta med långresor tills de bytt bromsklossar åt mig (nästa fredag). IKEA står nog kvar tills dess, lovade han mig. 😉

Förhoppningsvis har jag pengar kvar att shoppa för sedan bilen blivit tillfixad, men jag får väl nalla från semesterkassan. Och jag tror jag har kvar lite på presentkortet jag fick i julklapp? Nå, det löser sig när jag väl är på plats. När jag kommer mig iväg. Om jag kommer mig iväg. *deppar*

Jag får inte heller glömma att hämta 72 muggar hos reklamföretaget nästa vecka. De har kommit nu, men jag hade inte tid att hämta dem innan helgen.

UPDATE

Det blev ingen rabarberpaj idag. Kanske imorgon?