Allmänt

Inte kundvänligt

Nu är jag lagom irriterad. Inte nog med att Handelsbanken slutat med kontanter, nu har de knappt öppet heller.

Eftersom syrran haft fullmakt på farbror K:s konto, för att kunna ta ut pengar åt honom (räkningar sköter han själv), skulle jag ta över den sysslan. Gick till banken och fick en blankett han skulle skriva under, med två vittnen. Vårdpersonal får inte skriva på, så det dröjde innan det var fixat.

Så skulle jag lämna in blanketten idag, eftersom jag visste att de bara har öppet tisdagar & torsdagar. Vad jag inte visste, var att de stänger kl 13.00!?! *pyser ur öronen*

K vill inte ha ett kort att använda i bankomat, utan vi ska göra så att jag får föra över pengar från hans konto till mitt (i annan bank) – och så tar jag ut pengar i bankomaten med mitt kort. Trots att han bor på ett äldreboende där det mesta ingår så behöver han pengar ibland, till t ex frisör och fotvård.

Nå, jag har redan fått bankdosa och en engångskod för att komma igång, men jag vill inte röra kontot innan fullmakten är registrerad hos HB. Nu får jag vänta till tisdag innan jag kan lämna in den. *suck*

UPDATE

Jag glömde ju: det regnar idag. 😉