Allmänt, Foto

Kalasdags

Jag har varit på 6-årskalas igår, där det serverades glasstårta och andra godsaker! Födelsedagsbarnet var så ivrig att blåsa ut ljusen, så vi fick tända flera gånger innan jag fick en bild av tårtan – men sedan åt vi glasstårta så det stänkte om det! 😉 A och jag åkte dit med varsin bil, och J med bror och föräldrar kom också dit.

Jag hade köpt vattenpistoler/ -vapen åt båda gossarna, för att jämna ut oddsen lite grann. Lillebror E blev jätteglad: -Nu har jag tre stycken!!! 🙂 Storbror J var också glad över sin vattenpistol, men hade så många fler paket att öppna, bl a boken jag köpt åt honom och massor av andra presenter.

Vädret var förhållandevis varmt, men vi fikade inomhus för säkerhets skull. Om inte annat så för att hålla eventuella getingar borta från sötsakerna… Det var trevligt, och vi avrundade med hemkörd kinamat/ pizza från en pizzeria en bit bort. Sedan körde jag hemåt, och blev ikapp- och omkörd av A någon mil innan Snigelskalet! 😳

Jag hade inte bråttom, det är så trevligt att lyssna på en spännande bok medan jag kör längs landsvägarna. När jag kommer till mer trafikerade ställen slår jag förstås av boken och fokuserar på trafik, korsningar, fotgängare, cyklister, och annat viktigt.

Idag har jag haft vilodag, planen var först att inte ta mig ur morgonrocken alls, men jag fick ändra mig. J hade igång thaivagnen (supergod thaimat!) så jag lagade middag där… Bekvämt, och lite disk (en gaffel). 😉