Allmänt

Söndagssysslor

Istället för att tömma, fylla och köra diskmasken har jag hållit mig undan från köket (nästan) hela dagen. Trots att det – äntligen! – blivit svalare, iddes jag inte ta itu med tråkgörat som väntar på mig därinne. Disken står kvar tills jag känner för att börja med den, jag lovar. 😉

Jag har varit en sväng hem till Byn, för att uppvakta min svåger B på sin födelsedag. Tyvärr missade jag tårtan, som blev uppäten redan igår, men det gör inget – jag fick ju kaffe! Förhoppningsvis kommer han ihåg att skrapa Trisslotterna jag köpt, så han inte lade dem ifrån sig i garaget de höll på att städa när jag kom… 😆 H med familj var där också, plus att A kom över från granngården och brydde sig. Full rulle!

Jag stannade inte så länge, jag behövde fara och handla. Dessutom passade jag på att äta middag på V, då jag ändå var ute och körde. Det hela slutade med att jag åkte raka spåret hem och inte iddes fara och handla, enligt principen att bara jag har kaffe, cigg och kattmat hemma kan jag klara mig en dag till – och det hade jag. Jag får handla imorgon.

Dessutom måste jag åka till farbror K imorgon. Under den här värmeböljan som varit har jag inte orkat åka dit, men imorgon ska det vara normalare temperatur, så jag ska åka dit och kolla hur han klarat värmen. *ler* Vi hade ju några varma dagar tidigare i sommar, då han råkade sitta för länge i solen på balkongen. Blåsten gjorde att han inte kände hur varmt det var, förrän det var för sent: han brände sig på näsan. 😆