Allmänt, Foto

Arvegods

Idag fick jag ärva ett ärende från en av mina kollegor, som passligt nog gått på semester. Jahaja. Jag har alltså fått ett svarsmail om vad som är fel, men inget om vad som efterfrågades från början. Min inspiration är inte på topp just nu, så jag är i valet och kvalet mellan att låta avsändaren vänta tills kollegan är tillbaka, eller att maila och fråga vad som menas.

Svalkan idag (10 grader i skuggan på altanen i morse) gör mig piggare, jag kom faktiskt igång redan igår. Disken är nu fixad, både den rena och den f d smutsiga! Då har jag bara tvätten kvar, men den är – som ni vet – en helt annan historia… 😉

Just idag är jag ensam på min avdelning, men det går nog bra ändå. Jag har drivor av papper att sortera och gör det bäst när jag är själv. Enda problemet är att komma ihåg fikatiderna, då ingen påminner mig. Det är sant! Jag kan glömma att gå och fika!?! 😳

På tal om fika, så har vi nya muggar i fikarummet – efter en kupp från G och mig under sommaren… *he he* Någon hade visst varit putt över att ett enda fackförbund fick bre ut sig på det viset, men G hade sagt att vem som helst får ju beställa muggar åt alla från sitt fack om den vill. Så är det ju, men somliga är avundsjuka bara för att Vision var först! 😆

De nya muggarna är mindre än den jag använde tidigare, men lättare viktmässigt och med ett stort rejält öra att hålla i. Det enda negativa är att kaffemaskens stråle har problem med riktningen, den sprinklar åt alla håll, så ibland prickar strålen utanför kanten. Muggen kan vara lite för smal, men det gäller inte bara de nya muggarna – kaffestrålen skvätter och stänker i alla muggar. 😆