Allmänt

Dagens lista

Försöka ragga upp (minst) en ny medlem till mitt fackförbund. Vi har några nya anställda som kan gå att få som medlemmar, om de inte redan tillhör ett annat fack. Men då kan de förstås byta. 😉

Intresseförhandling med arbetsgivaren om två förbättringar vi i facket vill ha, som arbetsgivaren inte tidigare gått med på. Det kan finnas ett bättre utgångsläge den här gången, jag kan peka på konkreta exempel.

Då jag var ledig förra veckan har det samlats mycket på mitt bord, och dessutom ska jag på kurs torsdag-fredag den här veckan. Jag ska alltså klämma in så mycket jag kan av två veckors jobb på tre dagar. Ett tag tänkte jag avboka kursen men nu är det för sent. Det går nog bra ändå. Det kommer ju fler veckor.

Måste handla efter jobbet idag. Iddes inte fara igår, då jag hade den förbannande korven färdigt hemma, med allt som hörde till. Ugnskorv med mos ÄR ju gott, när jag väl ids laga till det. Nu har jag burkar i kylen, som räcker åt både mig och A (ifall han vill ha).

Handdukarna som hängt på tork ute på altanen är inflyttade, med ställning och allt, så de behöver vikas och stoppas undan på rätt ställen. De är torra nu. 😉 Sedan kan jag ställa undan torkställningen tills något behöver akuttorkas igen, eller kanske bara vädras. En del plagg behöver bara lite frisk luft efter kort användning.

Jag drunknar i tvätt som behöver vikas, tvättas och torkas. Framför allt behöver jag vika tvätt, så jag hittar något att ha på mig när jag åker på kursen. Och jag saknar många av mina koftor? De måste finnas där i tvättdrivorna någonstans, tvättade men oupphängda (och säkert jätteskrynkliga – men det brukar jag inte bry mig om, de hänger ju ut sig efter ett tag).