Allmänt, Foto

Lite extra

Solen gick ner när jag åkte buss (!!!) hem från kursen jag var på i fredags. Jag hade tur – vi slutade precis så jag hann till 14:50-bussen, annars hade jag fått vänta drygt två timmar till nästa buss. Kursen var intressant och maten var bra. Jag spillde bara två olika såsfläckar på min sprillans nya vita tröja… 🙄 Med lite tur går de bort i tvätten.

Lördag var jag limmad framför TV:n hela dagen. Det säger jag utan att skämmas, för det var en så jättebra serie att jag blev bedrövad när jag sett alla avsnitt (säsong 1 och 2). Hoppas det kommer en säsong till? (Hoppas kan man ju alltid.) Ni som har tillgång till Netflix får ett tips: ”Mindhunter” heter serien.

Söndag ryckte jag upp mig och åkte till IKEA, med B i hans nya bil, för att äta julbord (och shoppa lite). Julbordet var OK, ett par av sillarna (det fanns fem sorter) var riktigt goda – men jag glömde både kolla vad de hette och se om de fanns i matvarorna utanför kassorna. När jag väl tagit mig igenom kassan, brukar jag inte orka kolla på matvarorna också.

Jag har börjat med julklappsinköpen. Två gossar kommer att få varsin badrock. Inte så avancerat, men alltid något. Närmare jul brukar jag få upp ångan, i alla fall vad gäller shopping. 😉 Lite roligare saker kan jag nog hitta på, förutom de mera ”nyttiga”.

B har, som jag tidigare nämnt, en ny bil – med backkamera. Det hade jag behövt på min bil, upptäckte jag – sedan jag backat ner hans grannes postlåda i diket… 😆 Inte nog med att den hamnade i diket, det var fylld med betong (?) i botten, för att stå stadigt, så jag orkade inte få upp den igen. B fick komma och hjälpa mig baxa upp den på bottenplattan. 😳

Efter IKEA-svängen har jag sett till att det blivit gjort: H:s gamla sönderbrända ugnshandskar har nu blivit slängda, och en ny modell har blivit inköpt. B hade sedan tidigare fått en silikonhandske av K, men måste ha två för att få ut stora formar ur ugnen. Jag visade honom var de fanns på IKEA, så nu har han en röd vante och en brun apa. Nu kan han baka slabakaka fler gånger! 😉 

UPDATE
Jag har nu fått kläm på vems iPad som låg i mitt skåp. Den har använts av en tidigare fackordförande, som tydligen låtit den följa med i bunten med fackligt material hon dumpade hos mig, när hon slutade hos oss och flyttade närmare barn och barnbarn. OK, problemet är löst! 😉