Allmänt, Foto

Påminnelse

En liten påminnelse till mig själv: gå aldrig och handla utan att ha ätit först! Skumtomtar och franska våfflor är ingen bra middag! 😳

Efter jobbet igår for jag först till farbror K, och blev där ett bra tag. Sedan raka spåret till affären, där det ramlade ner onyttigheter i vagnen hela tiden… Väl hemma var jag så trött & less & hungrig att jag bara högg de lådor som stod närmast. Planen var en helt annan, men jag orkade inte ställa mig vid spisen (och diskbänken, då jag behövde diska först, för att ha något att laga maten i). Nåja, jag har överlevt.

Från det ena till det andra: man ska inte kolla ovanliga sjukdomar på Internet. Jag har varenda en. Hypokondrisk är mitt mellannamn. 😉 Det kan förstås bero på andras sjukdomar som poppat upp från ingenstans, att jag har en inneboende rädsla att drabbas av något oväntat. Men i min ålder ska man ha ont någonstans – i mitt fall är det knäna som bråkar med mig.

Jag var sen till jobbet i morse, och kom på att jag skulle vara på ett möte tidigt på morgonen. Det ringde jag och avbokade mig ifrån, jag är inte direkt inblandad i just det ärendet. Visst borde det vara förbjudet att lägga möten kl 08:00? Eller hur? Jag är ju knappt vaken då!

UPDATE
Jag glömde ju berätta att jag fick tag i en elljusstake (den sista som stod i hyllan!) till vardagsrummet, så nu har jag den adventsbelysning jag skulle haft redan igår.

Då (igår) tände jag även första ljuset, eftersom jag hade en rejäl packe med ljus hemma, undanstoppad i skrubben. Jag behövde inte köpa några i år!

Lampfoten till pappstjärnan är dock fortfarande borta, men kommer att dyka upp vilken dag som helst, när jag nu slutat söka den. 😆