Allmänt, Foto

Hemligheter

Jag har fått ett paket fullt med Hemligheter! Tyvärr delades beställningen på två, så jag får vänta tills nästa paket kommer innan jag börjar förpacka julklappar. Smart som jag är, har jag inte bara beställt julklappar åt andra, utan även åt mig själv. Jag tror tamejtusan att jag t o m ska slå in mina egna grejer! 😉

Det gör att det är jättesvårt att köpa julklappar åt mig, för jag drar till med vad som faller mig in precis när jag ser det. Impulsshopping så det ryker om det! Med lite tur hinner jag meddela juniorerna vad jag önskar mig (t ex golvfläkten jag fick när jag fyllde år) innan längtan blir för stor och jag köper det själv. Men egentligen tycker jag det är roligare att ge (oväntade) julklappar än att få något själv. 🙂

Dagens väder är extrem ishalka eftersom vädret slog om vid midnatt, från snö till regn. Jag vet att det var precis då, för jag var ute och rökte. När jag gick ut föll snöflingor framför gatlyktan, och när jag var klar smattrade regnet mot altantaket. Så snabbt kan det gå! 😯 Min mobil fylls med meddelanden om inställda/ försenade bussturer, eftersom jag prenumererar på en del linjer ”som kan vara bra att ha”.

Gårdagens torskrygg med stuvad spenat & kokt potatis blev jättegod! Jag lagade förstås torsken och spenaten i samma form i ugnen, efter att de fått tina i kylen sedan gårdagens handlingstur (djfr varor, färdigstuvad spenat). Strödde på salt & citronpeppar på torsken, salt & riven muskot på spenaten och hällde över en skvätt grädde innan jag skjutsade in allt i ugnen. Där fick det stå medan potatisen kokade. Kanongott! Och det blev lunchburkar åt A och mig till idag! 😉

2 kommentarer på “Hemligheter”

 1. Vi har lagt ner julklappar sedan ett par år.
  Jag kan ägna all tid och alla pengar på shopping till mig själv!
  Jag behöver inte vänta till jul heller… Men jag kanske köper något och slår in också- bara för att.
  Det ÄR roligt att köpa åt andra också – men inte när ”man måste för att det är jul”.
  jag kan köpa mina egna onödigheter – helt själv, så får jag njuta av shoppingens rena sanna glädje också.
  Undantaget till små barn förstås- då måste man ju hjälpa tomten!
  Årets julkalender är föresten tipp topp! (eller som de säger ”tipp tapp”) Jag tittar tidigt varje morgon.
  Thank god för SVT play! (som vi numera har direkt i vår smarta TV – tidigt julklapp till familjen inhandlad på Black Fiday…

  1. Jag gillar att slå in paket. De blir grymt fula men jag har väldigt roligt när jag slår in grejerna. 😆 Ännu roligare är att se vuxna mottagares miner när det är något helt oväntat.

Kommentarer är stängda.