Allmänt

Plötsligt händer det

Jag vet inte vad som hänt, eller var det hände, men jag har en ordentlig sträckning bakom ryggen idag. Vissa rörelser är helt omöjliga att göra utan att grymta av smärta – men det går snart över. Det kan ta ett par dagar, men jag är ju på fötterna, inte sängliggande. *rycker på axlarna*

För en gångs skull var jag tidig till jobbet idag! Eller, tidig för att vara jag, kanske är en bättre beskrivning. 😳 Jag hade dessutom tänkt smita ut och ta morgonröken innan jag behövde ”gomorra” åt någon – men då var M också tidig! Visserligen bara fem minuter, men ändå.

Helgen står för dörren. Mina planer borde verkligen bestå av tvätt, tvätt och ännu mera tvätt, samtidigt som jag fantiserar om (håll i er!) IKEA. Det blir nog inget av den planen, men jag är sugen på en shoppingrunda till L också. Men det mesta går ju att få tag i online. Allt går att få tag i online, även om jag gärna vill klämma & känna på saker innan jag köper.

Månntro vart mitt andra paket, med andra halvan av onlinebeställningen, har tagit vägen? Jag har inte hört ett pip om att det ens är på väg? Det är väl Black Friday som ställt till det; folk har beställt julklapparna under rean, så nu korkar det igen alla pakettransporter. Nå, det är ännu ett tag kvar till jul – och hinner inte klapparna komma före jul, så får de delas ut efter julen.

Herregud! 😯 Det slog mig precis: det är ju ny månad!!! Jag har inte vänt blad i almanackan, eller ens tänkt på att göra det! Trots att jag surrar om julen har det faktum att det redan är december inte gått in i mitt medvetande förrän nu. Jag får skylla på den allt tidigare julskyltningen. När affärerna (både online och IRL) börjar skylta nästan redan i september, då tappar jag tideräkningen.

UPDATE
Tror ni inte att jag fick ett SMS under förmiddagen, som talade om att mitt andra paket (som jag nämnde tidigare) nu finns att hämta hos utlämningsstället! 🙂 De måste ha läst min blogg?!? 😳 😆

4 kommentarer på “Plötsligt händer det”

  1. Jag skulle ju stanna upp och njuta i December.
    Men tiden går lite för fort, precis som alla andra månader och år…
    I morse hann jag inte se klart julkalendern på TV och öppnade inte lucka 6 i min Apoliva kalender…
    Men jag tar igen det ikväll – efter vi har ätit vårt lunch-julbord med jobbet.

    1. Angående Apoliva-kalendern, så tvingar jag B varje kväll att meddela mig med bild och beskrivning av innehållet. Hon kommer aldrig mer att vilja få en kalender av mig! 😆

Kommentarer är stängda.