Allmänt

Ombyte förnöjer

När jag hämtade min morgonmugg med Extra Starkt Kaffe 🙂 , som jag alltid hämtar medan jobbdatorn går igång, så märkte jag att en soffa fattades. Det är liksom en nisch i korridoren, mellan två dörrar, där det alltid stått en soffa. Nu var den borta?

Det visade sig att det var ommöblering av fikarummet på gång! Då vi ska ha ett Stormöte i just fikarummet på torsdag, höll några på att flytta in två av korridorsofforna dit, för att få fler sittplatser. Det ser ut att bli så bra* att frågan blir om vi någonsin kommer att flytta ut sofforna därifrån igen? 😆

Jag fick använda min snabbstartare till bilen när jag skulle hem igår också, inte bara efter lunchen, så jag drog ett broarna-runt-varv – en sträcka på ca två mil, perfekt för batteriladdning av bilen. Sedan iddes jag inte handla när jag kom tillbaka till civilisationen, utan stannade bara och tankade innan jag for hem. Jag får handla ikväll istället.


*) Med ”bra” menar jag själva möbleringen. Sofforna är skitfula 80-talsmodeller med väldigt randigt tyg och stålrör, gjorda för att hålla i evighet.