Allmänt, Foto

Bra investering

Jag har många gånger drabbats av urladdat batteri i bilen, p g a korta körningar som tömmer batteriet. Till slut ledsnade jag och köpte mig en laddare, en liten behändig rackare att ha med i bilen. Den laddar sig själv med den lilla ström som är kvar i batteriet, så jag behöver inte oroa mig att den är oladdad när den behövs! 🙂

Idag fick jag prova den för första gången! Det gick alldeles utmärkt och jag är supernöjd! (Den är köpt på Biltema, ifall någon mer än jag behöver tips om var man köper en smidig laddare.) Jag hade dessutom publik, då en bekant kom promenerandes precis när jag höll på rota under huven.

Nu slipper jag ragga starthjälp hos Grillens kunder när jag ska hem från jobbet och bilen vägrar starta. 😉

2 kommentarer på “Bra investering”

  1. Vi har också någon sådan där liten grej. Vi kör för lite bil så på vintern har det hänt mer än en gång att batteriet laddat ur.

    1. Jag kör mest bara korta sträckor, som suger musten ur batteriet. Igår fick jag ta en broarna-runt-sväng för att vara säker på att komma igång idag.

Kommentarer är stängda.