Allmänt

Busväder

Igår, när jag skulle åka hem efter jobbet, var det -22 grader och klar himmel. Läge för en broarna-runt-sväng, eftersom jag skulle handla också och ville få igång bilen utan besvär efter handlandet. Det var som att köra en tegelsten längs vägen i fullmånens sken, men jag uppnådde mitt syfte: bilen startade snällt när jag handlat färdigt.

I morse var det -2 grader och full snöstorm. Det förklarar varför jag frös så ini bomben igår kväll och under natten; så gör jag alltid när vädret blir varmare. Mina lunchplaner för idag ändrades snabbt, från ”åka hem och äta” till ”käka från Grillen”. Orka stå och sopa/ skotta fram bilen när jag bara har lunch. 🙄

Angående fullmånen, är det någonting ni märker av, kroppsligt eller mentalt? Jag har inga problem med just månen, sover lika dåligt alla nätter 😉 , men jag förstår att en del i min bekantskapskrets blir mer lättretliga och får störd sömn.

Det är en intensiv jobbperiod just nu, när julen och – framför allt – årsskiftet närmar sig. Jag har massor med saker jag behöver få undan innan det blir nytt år, speciellt som jag tagit semester alla klämdagar runt jul & nyår. Fredag 20 december vinkar jag adjö åt mina jobbarkompisar, och tisdag 7 januari ser jag dem igen. Aaahhhh! Så skönt att få en sammanhängande ledighet! 🙂

UPDATE
Det var nollgradigt med regn när jag kom hem. Blött och tungt att få bort snön från balkongen, altanen och bron.