Allmänt

Lite snopet

Jag trodde igår att A kanske skulle sova över, men icke sa nicke – han åkte hem direkt efter jobbet, utan att alls komma in (och väcka mig där jag sov framför TV:n…). Nåja, jag vaknade ändå snart, så jag paketerade matlådor och stoppade i kylen. Det blev ugnslax m VB-ost/CF-täcke, och när jag gör en hel sida blir det mycket mat. Kokt potatis till laxen drygar också ut maten. Ju färre gånger han kommer förbi, desto fler lådor blir det åt mig. 😉

Dagens planer är först och främst ”D-Day” här på jobbet. Efter jobbet måste jag åka och handla (den evinnerliga jakten på ännu en låda tunnbröd fortsätter, även om hoppet blir mindre och mindre ju närmare jul vi kommer), och kanske även ta en sväng ner i torkrummet i källaren för att kolla om tvätten börjar vara torr. Jag har vissa planer för vad jag ska ha på mig imorgon, då jag är inbokad på ett Viktigt Möte. (Som om inte de närvarande – samtliga kommer från jobbet – redan sett mig i alla plagg jag äger. 🙄 )

På tal om plagg, verkar det som att reorna online redan kört igång. Jag försöker behärska mig, med vissheten om att jag redan har alldeles för mycket kläder, och skulle göra fantastiska fynd om jag bara tog mig igenom och vek den torra tvätten. Fynd av typen: ”vems är den här?” och ”jag visste inte att jag hade en sådan”… 😳