Allmänt

Avrundning

Så är det dags för avrundning på jobbet innan julledigheten.

Vi ska ha personalmöte idag, och sedan lunchar vi tillsammans. Efter det är det (för mig) bara att börja plocka ihop årets grejer och se till att plocka fram det jag behöver till nästa år (läs: göra pärmetiketter med rätt årtal). Jag ska vara ledig två veckor i sträck! *hjular längs korridoren* 😆

Farbror K ringde igår kväll och hade några uppdrag åt mig att utföra åt honom. Nå, jag ska ändå handla åt mig själv, så då kan jag handla åt honom också. Det spelar ingen roll när jag ändå är på gång.

Han lät väldigt förkyld men menar (förstås) att det inte är någon fara. Eftersom han haft lunginflammation flera gånger blir jag orolig, men de tar ordentligt hand om honom på boendet. De är så gulliga, de som jobbar där. 🙂

Vi får definitivt en vit jul, som vanligt. Även om det tidigare varit både regn och plusgrader, så ligger snön kvar. Kanske inte så tjockt täcke (än) men marken är ordentligt täckt. Liksom min gård. 🙄 Nu hoppas jag på mer snö, så snösvängen kommer igång, så jag kan ringa min traktorkille. 😉

Jag har inte slagit in julklapparna än, men det kan bli gjort ikväll. Kanske. Gossarna kommer att få stora paket med flera grejer i, de större barnen 😉 får mindre paket med en grej i varje. Eller två, kanske t o m tre, beroende på vad jag får tag i när jag handlar idag… *hemligheterna duggar tätt*

Jag vet inte om jag berättat hur det gick med adventskalendern jag köpt på Apoteket och gav åt B? Hon skickar snällt en bild och beskrivning av innehållet till mig varje kväll, så jag får veta vad som är i varje lucka. Nästa år kanske jag köper två – jag vill också ha! 😉

Jag gillar att köpa vad-jag-vill-ha direkt, så jag inte behöver vänta. Just nu skaver julklappen jag köpt åt mig själv i tankarna, men jag kan inte plocka fram den före jul utan att juniorerna då kan lista ut vad som gömmer sig i deras paket. Jag tror banne mig att jag ska slå in min egen julklapp också, så även jag har ett paket att öppna på julafton. *he he*

UPDATE
Vi blev bjudna på lunch hos chefen! 🙂 Gott var det (fisksoppa med saffran) och mätta blev vi! Nu är det bara en timme kvar innan jag kan smita iväg. *tittar på klockan* 58 minuter, rättare sagt. 🙂