Allmänt

Fjärde advent

Varje år har jag samma problem: jag vill ha en hel vecka mellan fjärde advent och julafton. Det händer inte i år heller, så det är hög tid att sätta igång med julstöket…

Faktiskt slog jag in julklapparna igår! Det blev inte många paket, då jag i år kör skattkistemodellen: stoppar ner alla smågrejer till var och en i en rymlig låda. Mindre skräp att ta hand om efteråt på det viset.

Det märks att froppisen börjar bli till åren. Hon har fått lite sämre balans och avståndsbedömning, så hon ser nog inte så bra längre. Dessutom hör hon dåligt. Men hon är annars i fin form, håller hullet och är fin i pälsen.

Till slut ringde jag traktorkillen, så nu är det bara kvar att handskotta den lilla biten jag brukar skotta själv. Mer snö väntas idag & imorgon men vi får se hur mycket det blir. Graderna ligger strax under nollan – en lättnad mot kylan som slog till tidigare under veckan.

Ha nu en riktigt god jul, så hörs vi sen igen! 🙂

2 kommentarer på “Fjärde advent”

  1. Fast det är ändå ovanligt lång tid som man är ledig innan julafton i år. Vi som tagit ledigt den 23:e. Du får har en skön jul uppe i norr!

Kommentarer är stängda.