Allmänt

Annandagen

Det blev en väldigt lugn och slö dag idag. Jag har inte tagit mig ur pyjamas och morgonrock på hela dagen, och tänker inte byta om nu (vid 7-tiden på kvällen) heller. A har varit förbi innan han jobbade, men annars har jag och froppisen sett på TV och slösurfat på mobilen mest hela dagen.

Julgästerna (B och A) åkte hem till L redan igår efter middagen. De hade saker att göra hemma innan gossarna kommer ikväll, och A skulle jobba imorgon. Det blir en extra julafton hos dem på lördag, då jag och A åker dit med våra klappar till de små. 🙂

På tal om julafton, så hade vi spelkväll på julaftonskvällen. A fick ett ”färskt” Trivial Pursuit av B för några år sedan, som råkat bli kvar hos mig sedan vi använt det senast. Nu körde vi en omgång, med de nya reglerna; man behöver inte svara själv, utan kan utmana sina motspelare på frågan istället. Vi hade ett par slamkryparsvar, som efter moget övervägande tilläts vara rätt svar*, och jag kom sist – efter en fantastisk upphämtning av A, som galopperade förbi mig sedan A och B kommit i mål.

Jag fick förresten ett mycket intressant presentkort av B och A: på en delikatessbutik med italienskt sortiment! 🙂 Det ska bli spännande att prova vad som finns där (när jag tar mig till L någon vardag)!


*) Jag bestämde att svaren var rätt. Det var inte mina frågor eller svar, och rörde sig mest om felaktiga uttal av namn på andra språk.