Allmänt, Foto

Avrundning

Pärlemormoln i regnbågens alla färger. Tyvärr inte lika läckra på bild som i verkligheten.

Så är det dags att runda av året som gått. Det ids jag inte, däremot kan ni få en kort sammanfattning av det årtionde vi lägger bakom oss.

Jag åkte utomlands, till USA, inte en utan två gånger! Första gången själv, andra gången med min syster.

Ålderdom och cancer har gjort mig föräldralös, då både morsan och farsan blivit tillräckligt gamla, och min bror L och syster H inte blivit det men tyvärr gick bort ändå. Jävla cancer! 🙁

Jag har avancerat i min fackavdelning, blivit ordförande, med allt vad det innebär. (Mer än jag trodde!)* Däremot har jag inte avancerat på jobbet, men det har jag inte väntat mig heller. Vi får se vad framtiden bär med sig – vi står inför en del förändringar, både större och mindre. På gott och ont.

Två barnbarn har jag hunnit få, de gulligaste gossar man kan tänka sig! Åren går fort, lille J går redan i förskoleklass, och är en baddare på att spela ”hänga gubbe”. 🙂

Snigelskalet har fått ny altan detta årtionde, och nytt badrum förra årtiondet. Båda renoveringarna får mig att undra varför jag inte gjort dem för länge sedan, för till julen 2020 har jag bott här i trettio år!

Tja, det var det mesta som hänt under det senaste årtiondet. Det jag på rak arm kan säga har hänt – det finns säkert mer, men inget jag kan minnas så här direkt. Om jag – eller ni – orkar, så har jag faktiskt ett bloggarkiv att beta sig igenom, för att se om något viktigt saknas.

Vad väntar jag mig av det nya året? Tja, inte mycket. Jag ger inga nyårslöften, men kan försöka styra upp vissa saker i mitt liv på ett bättre sätt. Inget är så bra att det inte kan bli bättre, eller hur? 😉

Kvällen kommer att tillbringas sovande på soffan med froppisen på magen, antar jag, då jag inte gjort upp några andra planer. Däremot ska jag på tjejmiddag under helgen, men det är en helt annan femma!

Gott Nytt År på er, så hörs vi nästa år igen!


*) ”Avancerat” betyder i det här fallet att ingen annan ville ta på sig uppgiften när vår dåvarande ordförande hoppade av, så jag tänkte ”Hur svårt kan det vara?” och slog till.