Matsedel

Matsedel v 3

Måndag
Skinka m pot
Te o smörgås

Tisdag
Ugnskorv m mos
Zoodles m laxsås
Skinka m pot

Onsdag
Kyckling m ris
Skinka m pot
Zoodles m laxsås
Tomatsoppa m pasta

Torsdag 
Fiskbullar m pot
Tomatsoppa m pasta
Ugnskorv m mos
Tomatsoppa m pasta (rester)

Fredag
Köttgryta m pot
Fiskbullar m pot
Tomatsoppa m pasta
Ugnskorv m mos

Totalt oinspirerad idag igen. Vi får se vad det blir efter att jag handlat, ifall jag ändrar mig i affären.

UPDATE
Haha, jag hann ändra mig innan arbetsdagen var slut. Handlar imorgon istället, och gör ett hopkok till middag av det som finns hemma ikväll. I värsta fall blir det te (dock utan mjölk) och smörgås, men det kan bli en överraskningsrätt om jag har kvar allt jag behöver till den.

UPDATE 2
Dessutom har jag hunnit skriva om hela matsedeln innan jag handlar. Det blir spännande att se hur detta slutar! 😆