Allmänt

Ödsligt

Det är rätt ödsligt i min korridor på jobbet denna fredag. Just nu är jag ensam, men min chef kommer förhoppningsvis också – det är bara vi två här idag (förutsatt att inte hon också blivit sjuk eller fått förhinder). Jag var lite tidig i morse, mot vad jag brukar vara, men jag antar att hon dyker upp. Annars finns det ju folk i andra korridorer att umgås med. 😉

Det Stora Snövädret som skulle dra förbi igår lämnade efter sig max två centimeter snö; jag har inte ens sopat bron, så lite var det. Det är ett par minusgrader idag, men kan ha varit varmare igår. Snön kändes ”kramig” när jag sopade den från bilen när jag skulle hem.

Då hade det redan slutat snöa. Jag körde hem och upptäckte bilspår på gården: en bil hade varit in på gården (inte ända fram till garaget, som A brukar köra), någon hade varit upp på bron och sedan farit igen?!? Nå, jag skickade ett SMS till A, och det var förstås han. Han for till en kompis sedan han jobbat klart, och hämtade något han glömt hos mig när han for hem, efter att det slutat snöa.

Jag måste erkänna: igår tryckte jag i mig ohemula mängder apelsinris, alldeles själv! Det finns även rester kvar till idag (då det blivit beskt). Då jag missade det under julen, tar jag igen det nu istället. Risgrynsgröt och apelsiner går att få tag i även efter jul. 😉

Hupp! Nu kom en f d sjuk medarbetare tillbaka! Nu är vi tre här idag! 😆

UPDATE
Det känns att lönen är på väg in på kontot (jo, jag kollade kontot i morse och ser att på måndag får jag börja använda lönen), för jag är så grymt shoppingsugen. Jag. Vill. Ha. En. Ny. Handväska! 😳 Gudarna ska veta att jag inte behöver någon, men oj vad jag vill ha! Och oj vad jag behöver rensa bort en del gamla väskor, flera som jag vet att jag inte kommer att använda igen.

Inte bara p g a ålder och slitage; jag köpte en (för affären) nyinkommen väska för ett par tre år sedan, som luktade väldigt mycket plast. Trodde det skulle vädras bort, då väskan var nyuppackad, men icke. Den stinker fortfarande plast och är en stor besvikelse, då den dessutom var dyr. Nåja, jag lägger ju inte så mycket pengar på annat (läs: skor, det är tur jag har både långa och breda fötter, annars skulle jag utveckla ett Imelda Marcos-beteende) så det må vara hänt. *rycker på axlarna*