Allmänt, Katter

Nämen ojdå

Jag missade visst Oscarsgalan inatt! 😳

Ja, ja. Det är inte hela världen. Det är några år sedan jag senast såg den – de är ju så i otakt med svensk tid, speciellt när man ska stiga upp och gå till jobbet dagen efter. De bästa godbitarna brukar ändå alltid komma på Fejjan eller i andra nyhetsflöden så småningom, så jag har nog inte missat mycket.

Froppisen blev lagom förvirrad i morse. Jag hoppade upp innan väckaren ringde och gick i duschen. Så fort jag var klar, gav jag henne mat och gick sedan ut och rökte. Medan hon åt, steg A upp och gick i duschen. Han berättade att han hört mystiska skrapande ljud medan han duschade. Froppisen krafsade nog på dörren och ville in – jag var ju utomhus, så badrumsdörren skulle vara öppen! Hon hör dåligt, så hon hörde nog inte att han smög in i duschen medan hon åt. Stackars liten! 😉

I slutet av förra veckan har jag jobbat hårt med att göra om jobbets intranät. Massor av dokument som behöver gås igenom och uppdateras eller flyttas. Nya sidor för enklare överblick. Omgjorda guider till nybörjare i program. Allt är n-ä-s-t-a-n klart…. Och då kommer IT-chefen och talar om att vi ska börja på ny kula, med nytt verktyg, för ett nytt intranät inom en snar framtid. Jaaaa-happ. Så var det med det arbetet.

Jag är inte sur för det, tvärtom: jag ser fram emot det! 🙂 Nu måste jag läsa på lite grann, och tjuvkika på andra som använder liknande lösning som han nämnde. Spännande!