Allmänt

Morgonmosig

Igår var jag stentrött på kvällen. Somnade framför TV:n och sov som en stock hela kvällen.

Stackars J (från jobbet) försökte ringa mig – två gånger efter varandra! – och jag har inte hört något. Vaknade efter några timmar och såg att jag fått ett SMS från J, med Viktig Info. Ringde honom och meddelade att han måste ringa, jag hör inte om han bara SMS:ar. ”Men det har jag ju gjort!” svarade han… 😳

Hoppsan – det hade han ju gjort, och trots att jag sovit med mobilen alldeles bredvid mig, med ringvolymen på högsta styrka, så har jag inte hört något. Jag var nog ordentligt trött.

Nå, eftersom jag sovit stenhårt hela kvällen, har jag varit lite piggare under natten och slappat framför TV:n tills jag somnade om. Tog rejäl sovmorgon i morse, och hade precis vaknat och hällt upp morgonens första mugg kaffe – då började telefonen ringa igen!

Först A, som ville jag skulle handla åt honom, sedan M (från jobbet) som hade mer Viktig Info, så jag har knappt fått upp ögonen innan jag blev efterfrågad idag. Det blir ingen IKEA-resa. Inte idag, i alla fall. Dels blev jag lite upptagen, dels är det så tråkigt väder. Småsnöar, den lätta sortens snö som ger snörök. Då räcker det att åka till A med det jag handlat åt honom.