Allmänt, YouTube

Helgplaner

Jag har absolut inga planer för helgen, som vanligt. Kanske plocka lite med tvätten* eller röja ihop i köket. Vi får se. Risken finns att jag säckar ihop på soffan, helt bortom räddning, och bara slappar hela helgen. Dessutom har jag planerat in en dejt med Eddie Meduza Freddie Mercury någon gång under helgen, kanske redan ikväll. 😆

Eftersom jag var och handlade igår, skulle jag stryka inköpsposter från min handelslista när jag kommit hem och packat upp maten. Handelslistan är i en app på mobilen, så jag sparar strykandet tills jag är hemma (så jag inte råkar radera hela listan av misstag i affären). Hoppsan! 😯 Nästan allt på min lista är kvar, även om jag handlade mycket igår. *muttrar för mig själv* Så går det när jag handlar direkt efter jobbet… 🙄

Nu är det inte direkt livsnödvändiga saker jag glömt, mer ”sådant som tagit slut och behöver fyllas på tills det ska användas nästa gång om några månader eller så”, t ex aluminiumfolie. Den tog slut under julen och jag beräknar att jag klarar mig utan tills grillsäsongen kör igång. Ett par speciella glödlampor – men nu ska ju snart prydnadsbelysningen plockas bort igen, när det blir ljusare. Sådana småsaker, som ändå behöver finns på plats när jag väl ska använda dem.

Åh, tänk om jag skulle åka till IKEA? Det är ett tag sedan, och nu har ju den nya katalogen kommit! Alla nyheter (som jag vill ha) är redan slut (alternativt har inte alls kommit till mitt varuhus) men det finns ju mycket annat att dra hem, om jag känner för det. 😉 Jag kan kolla med C om hon är sugen på lite egentid som sällskapsdam. Annars har jag ju alltid ljudboken att roa mig med under resan. Eller också stannar jag hemma. Vi får se.


*) Ett litet sidospår angående tvätten: jag lyckades använda den nya kritvita tröjan i flera dagar utan att spilla något på den!!! 🙂