Allmänt

Borta med vinden

*suck* Där for lönen – den kom som en vind, och blåste iväg direkt. Nä, riktigt så illa är det inte 😉 men visst är det tråkigt att betala räkningar istället för att shoppa upp pengarna? Jag har i o f s shoppat färdigt för ett långt tag framöver, med tanke på vad datorn kostade blir det inga nya kläder på ett bra tag. (Som om det skulle hejda mig!)

Under helgen tar jag nog och går igenom gammeldatorn för att se vad som eventuellt behöver sparas från den, och sedan får den gå till den eviga vilan. Jag kommer att sno musen ifrån den, för även om jag hittat höger musknapp på laptopen så kan jag styra och markera mycket bättre – och snabbare – med mus.

Det är lite kul att se skillnaden på vissa sidor jag besöker. Antagligen är även den gamla skärmen dålig, för nu ser jag rutor och linjer jag inte urskiljt tidigare?!? Nåja, den gamla datorn får pension med äran i behåll – den har tjänat mig väl under åren som gått, utan att krångla. Lite seg på slutet, men det blir vi ju alla med åren… 😉