Allmänt

Jag är ikapp

Idag är det torsdag, och jag är på rätt dag! Annars har jag legat en dag fel hela veckan: måndag var så låååång att jag klämde in tisdag redan då. Sedan har jag legat en dag före, tills dagarna hamnade rätt idag. (Det betyder säkert att jag fastnar på torsdag även imorgon, men det tar vi då.)

Idag ska jag använda mig av multitasking, d v s springa mellan avdelningar. Börjar så smått på min egen avdelning, för att sedan gå in som avlösare på en annan avdelning, så tillbaka till min igen, sedan avlösning, o s v. Det är lite kul, faktiskt – att få göra annat än det gamla vanliga.

Mina laptopproblem är lösta, de var så enkla att åtgärda att jag nästan skäms att kalla dem problem. 😳 Jag har redan hunnit tömma batteriet en gång, men satte det på laddning när jag gick och lade mig. Jo, jag vet, man ska helst inte lämna datorer/ mobiler på laddning när man sover, men på en plan bordsyta utan något under tycker jag det inte är någon fara. Det är en helt annan sak om man låter datorn/ mobilen ligga bland sängkläderna under laddning, eller på en trave tidningar, el dyl.

Jag håller på att samla ihop ett gäng till AW på fredag, då vi ska gå till ett ställe som annonserar om ”Mat och Musikquiz”. Alla tycker det är ett bra initiativ av mig, även om vi var några stycken som kom på idén vid fikarumsbordet förra veckan. Flera har sagt att de skulle ha kommit med, om de inte varit uppbokade med annat, och tycker jag ska göra det fler gånger. Eeehhh…? Jag ordnar inget, jag nappade bara på en annons. Det ska i alla fall bli kul att 1) äta något som någon annan lagat och 2) se något annat än TV:n under kvällen. Hålltiderna är 18-21, så jag hinner hem och sova gott framför vad-som-än-visas-på-TV ändå. 😆

UPDATE
Dagens väder: klart och kallt, -24 grader. Froppisen ville inte gå ut i morse.