Allmänt

Färdig!

Det tog lite tid innan jag kom igång, men nu är jag färdig med tvätten! I morse hängde jag den sista maskinen, så om några dagar kan jag plocka ner allt och bära upp till sovrummet.

Visst finns det ändå kvar sådant som inte är så bråttom att tvätta, men det nödvändigaste är klart. Under perioden då jag hänger tvätt inomhus tar jag bara det viktigaste. Allt annat får vänta tills jag kan torka tvätt utomhus.

Jag har redan planerat att jobba hemifrån på fredag. Vi ska göra en stor uppgradering av systemet då, så jag planerar att jobba hemifrån (med webben) den dagen. Återstår bara att kolla om jobbdatorn kan koppla upp mig mot nätverket, men det borde gå bra. Jag ska prova det någon kväll under den här veckan.

Jag behöver fara och handla efter jobbet, men ska – som vanligt – kolla om det är många bilar på parkeringen utanför affären. Det går ju att åka dit lite senare, om det är mycket folk, för jag har middagen färdigt planerad med mat jag redan har hemma.

Bara för att slippa göra något vettigt, har jag laddat ner och börjat kolla på ett plugin till WP, som kan hjälpa till att piffa upp utseendet på min sida. Inget jag använder i skarpt läge än, jag har knappt hunnit börja kolla vad som går att göra. (Jag kanske inser att det inte går att göra som jag vill, så jag avinstallerar det innan jag gör några ändringar? Vi får se.)

Den här veckan har jag och mina kollegor på avdelningen köksvecka. Få se om och hur ofta vi kommer ihåg det under veckan?!? Det brukar vara M som påminner oss, men hon har ju slutat. Nå, det går nog bra ändå. Det värsta är när man missat att köra disken i god tid innan fikarasterna, så kaffemuggarna är slut när alla ska fika. Diskmasken är aldrig så långsam som när alla väntar på att den ska bli klar… 🙄