Allmänt, Foto, Katter

Lösningen?

Jag tror jag har hittat lösningen till varför jag har så svårt att sova. Konstigt – jag brukar verkligen inte påverkas av fullmånen i vanliga fall, men det är väl både ljuset och månen som slår till samtidigt den här gången. Mörkare än så här blir det inte, tog bilden strax före midnatt.

Froppisen var ute och höll koll på grannskapet medan jag rökte, och som ni ser var det inga problem att fota henne heller. Inte ens autoblixten slår på i mobilkameran så här års. Jag ska ta bort fönsterlamporna till helgen, jag lovar! 😉

Idag ska jag förbereda mig inför hemarbetet imorgon. Skriva ut sådant jag behöver ha på papper (har ingen skrivare hemma) och se till att jag får med mig rätt anteckningsbok hem. Planen är ju att jobba med webben, och jag har redan bokat in ett par videomöten för att hålla mig igång hela dagen.

Jag handlade igår, men först efter att ha jobbat över en dryg timme. Det hjälpte inte, det var ändå fullt med bilar på affärens parkering, så jag körde iväg till matstället N och åt middag där. Sedan, när jag kom tillbaka till affären, var det bara två bilar på parkeringen = riskfritt att handla. 😉

Kom hem och packade upp varorna – och hade glömt att köpa toapapper! 😳 Nå, jag är inte utan, men har nu ingen oöppnad förpackning. Däremot har jag bunkrat kaffe så jag ska klara mig ett bra tag.