Allmänt

Inte bara jag

Haha! Det är inte bara jag som är förvirrad idag!

Jag hann slinka in en snabb sväng på en affär under lunchen (inte storhandlingen, den tar jag ikväll) och köpte två likadana saker, i likadana förpackningar. De var slut i hyllan så kassörskan hämtade dem i förrådet åt mig. Småpratade en stund med henne och for sedan hem.

Väl hemma packade jag upp varorna ur handväskan – och upptäcker att jag fått två olika saker! Till kassörskans försvar ska sägas att själva förpackningarna var identiska, det var bara bilden av innehållet som skilde sig från varandra, så jag fick se att jag fått fel vara innan jag hann bryta förseglingen.

Så då fick jag skynda mig in i affären ännu en sväng under rasten, men jag lunchade först. Jag är alltid godare att tas med om jag är mätt. 😉 (Det var inga problem att byta vara, vi skrattade gott åt det tillsammans.)