Allmänt

Oteknisk

Haha! Jag är verkligen oteknisk, på alla sätt och vis – kunde inte ens svara på ett inkommande videosamtal (från B) till mobilen. Nå, till slut ordnade det sig, så jag kunde prata med gossarna! Huuuur jag har längtat! 😆

Lille J lekte en hel del med de roliga filtren men vi hade en trevlig stund ändå. Lille E ville inte vara med först, men tinade upp efter en stund. Han har fått en ny cykel idag, i förskottspresent (han fyller snart år).

Jag har köpt en present åt honom, men vet inte riktigt hur jag ska få dit den, då jag är portad därifrån.* Nå, eventuellt ska A åka dit den helgen som ligger bäst till, så då får han ta med sig paketet. Jag har inte slagit in presenten än, funderar om jag ska köpa fler skatter att stoppa i lådan… 😉

Jag sitter och lyssnar på diskmaskens stillsamma susande medan den tar hand om veckans disk. Tidigare ikväll har jag handdiskat, men har en gryta kvar, som står och väntar. Spolade upp vatten i den, så det går lätt att få bort det som bränt fast. (Jag lyckas inte alltid så bra vid spisen, men det drabbade ingen annan än mig själv – den här gången.)

Vädret är typiskt för våren; omväxlande sol och moln, men kallblåsigt. Framåt kvällen kom solen fram ordentligt och vinden lugnade sig. Jag tror isen gått på älven idag, men har inte varit iväg och kollat. Här brukar det inte vara så dramatisk islossning.


*) B har bestämt att jag inte får komma dit, p g a smittrisken. Helst vill hon att jag alltid jobbar hemifrån och skickar A att handla, men så långt vill jag inte låta det gå. Än har jag klarat mig, och vem vet hur länge det här håller i sig? Jag skulle dö av enformighet av att bara sitta ensam hemma i flera månader – trots att jag nu kan svara på videosamtal. 😆