Allmänt, Foto

Vårväder

Lördag var hyfsat väder, lite växlande molnighet, men det klarnade upp framåt kvällen och solen kom fram ordentligt. Söndag morgon, däremot… *djup suck* Det är riktigt vårväder, med snöfall på den nyligen framtinade gräsmattan. Snön återkom även under natten mot måndag, men nu har solen kommit fram, så snön förhoppningsvis tinar bort igen.

A har jobbat hela helgen, och ringde mig när han kommit hem igår kväll. Ett vattenrör hade gått sönder i källaren medan han var borta, så det var översvämning…! 😯 Han tog sig till jobbet idag, i alla fall, men ska väl prova ringa rörkrökaren under dagen. (A stängde av vattnet i huset och använde grannens vatten istället – hans kusin har sommarhus alldeles bredvid, och han har nyckel dit.)

Jag gjorde en lite somrig middag igår, trots snövädret: hemlagad potatissallad och chorizo! Planen var inte alls sådan, egentligen, men nu blev det så. Få se om jag tar mig till affären idag, eller om jag handlar imorgon istället. Jag handlade inte inför helgen, så det mesta är slut, men jag brukar ju få ihop maträtter ändå. På gott och ont. 😉