Allmänt

Gjort undan

OK, jag har gjort undan handlandet för den här veckan – hoppas jag. Jag var i alla fall och handlade igår, efter att handla-efter-jobbet-rushen var förbi. Om jag fick med mig någon mat hem är en annan femma, men jag tror jag kommer att överleva även denna vecka. 😉

Någon matsedel blir det inte, jag är alldeles för splittrad för att tänka på det. Igår fick jag ett Uppdrag, inom ett jobbområde som vuxit sig starkare* under våren, som jag gärna kastar mig ut i. Tyvärr har jag även de gamla vanliga sysslorna att göra, men jag kan nog klämma in lite extratid när alla andra gått hem. Om inte annat så för att fylla på flexen. 🙄

Jag gillar nämligen att ta långlunch, var och varannan dag händer det. Det kanske kan skyllas på att jag lyssnar på ljudbok medan jag lunchar i hemmets lugna vrå. Då behöver jag komma till ett lämpligt ställe att avrunda lyssnandet på. Säger vi. 😉

A hade ringt rörkrökaren, men jag har inte fått någon uppföljning, annat än att han skulle komma till A efter lunch igår. Förhoppningsvis är läckan åtgärdad nu. A skulle låna en avfuktare från kusinens sommarhus, för att torka upp i källaren. Som tur var hade de tidigare rensat upp avloppet i just det rummet, så vattnet hade inte tagit sig så långt.

Det närmar sig ett rökstopp för min del. Mentholcigg får inte säljas fr o m 18 maj – och det är slutsålt i affärerna! Jag kommer nog att försöka hålla mig någon dag eller två, när de paket jag har hemma tagit slut, och sedan köpa ett när-nöden-kräver-paket (utan mentholsmak) att ta ifrån när jag inte klarar mig längre. Eller också slutar jag. Vi får se. *rycker på axlarna*


*) Det är ett ärende som blivit mer och mer aktuellt, och jag måste få igång de andra i Gruppen innan sommaren. Helst. Även om jag gärna gör allt själv, så kan måste jag släppa ifrån mig vissa delar av arbetet.