Allmänt

Helgdagar

Det blir mycket helgdagar och korta veckor nu, förutom att alla bara öser sammanträden/ möten över mig innan semestrarna kör igång. Själv vill jag ta ledigt någon dag och åka till L, för att shoppa upp presentkortet jag fick i julklapp. Det gäller bara ett halvår, så före 24 juni måste jag använda det.

Presentkortet är på en liten (med betoning på ”liten”) italiensk delikatessbutik inne i staden, inte ute på shoppingområdet (dit jag annars brukar fara och handla). Återstår att 1) hitta dit 2) någon dag då de har öppet 3) helst en måndag, tisdag eller onsdag (då gossarna är hos B). Hoppas bara att de inte slagit igen – i dessa tider har småhandlarna det kärvt. 😯

Jag handlade mat igår men vet inte om jag kom hem med något användbart. Värst var att jag glömde köpa kattmat, så jag får fara en vända till lite senare under veckan. Vi klarar oss ett par dagar till. Eller froppisen klarar sig, jag äter inte kattmaten. 😉 Men hon gnäller så förbaskat om hon inte får sin blötmat. Torrfoder är för losers. 😆