Allmänt, Foto

5-årskalas

Jubilaren, lille E, hade hjälpt till att baka chokladtårta till sin förvägs-födelsedagsfest (det är idag han fyller år, men vi kan inte komma på kalas en vanlig arbetsdag) och den var jättegod! Allra bäst var att jag ä-n-t-l-i-g-e-n kunde komma dit och krama gossarna, båda mina små kramdjur. 🙂 Dessutom blev lille E så glad över sin present, att jag fick en extra kram utan att behöva be om den. (Han är lite mer reserverad än sin storebror, så det värmde extra mycket.)

Jag lyckades även köra hårt i ett fartgupp på vägen hem, men allt satt kvar på bilen – inget föll loss efter gatan – trots att det ”skronkade” rejält, så det var inte så farligt. Jag har ju en gammal bil. 😉 A skakade på huvudet (vi samåkte) och SMS:ade desperat på mobilen medan jag glatt fortsatte vidare. 😆

När jag kom hem, vid halv 10, var jag så slut att jag glömde ladda kaffebryggaren! 😯 Där gick värdefulla minuter till spillo i morse, när jag upptäckte det. Jag hann i hyfsad tid till jobbet, men ändå. 🙄

Dagens planer är arbete, arbete och åter arbete. Jag har mycket jag behöver göra klart för att få ordning på det hela, utan att spåra ur och få något annat på halsen. Sedan kanske jag far och handlar – vi får se.