Allmänt

Klämfredag

Vi är inte många på jobbet idag, men det gör inget. Då kanske jag hinner rensa undan en del, då jag väntar mig att telefonerna kommer att vara hyfsat tysta under dagen. Vädret är kanonfint (sol och bara pyttelite blåst) så folk har väl annat att göra än att ringa oss som valt att jobba idag.

Planen jag tidigare hade var egentligen att jobba hemifrån, så jag hade planerat in ett videomöte under eftermiddagen. Hupp! Jag fick allt vackert släpa med mig laptopen hit och ska försöka komma ihåg att ta med den hem igen ikväll. (Ingen kamera eller mikrofon på jobbdatorn.)

Planerna för den kommande helgen är att försöka ta mig i kragen och byta i sängarna, kanske t o m tvätta upp allt och bädda tillbaka det igen? Det är ju det optimala, för att slippa samla tvätt i tvättstugan. Om jag börjar med min egen säng ikväll, när jag kommit hem, så hinner jag tvätta och hänga den redan ikväll. Då är det torrt innan jag kommit igång imorgon bitti. 😉 (Jag har lååång startsträcka de morgnar jag är ledig.)

För övrigt var det inga problem att byta cigg när mentholciggen var slut. Samma märke, men utan menthol – lätt som en plätt. 😉 Jag har rökt i mer än 40 år, det är inte bara att sluta tvärt. Inte om jag ska gå att ha lös bland människor. 😈

Dagens middag, ifall någon undrar, blir rester. Jag har kvar en burk spagetti m k-färssås, förutom den k-färssås jag har i en egen burk. Den ska bli pizza vilken dag som helst. 😉