Allmänt

Dagen idag

Låt mig börja med gårdagen: vi kunde flytta mötet till ett större rum, med bra ventilation, så vi orkade hålla igång i två timmar. Alla var skärpta tills mötet var över!

Idag ska jag och A ha en liten onlineutbildning, enligt principen ”lär känna din fiende”… 😉 (Lång – och helt annan – historia.) Mina planer för den är att vi trycker ihop oss på A:s kontor och kör på hennes lilla bärbara dator, då jag inte iddes ta med min. Onödigt att sitta i varsitt kontor då vi båda är på plats – det finns säkert frågor och funderingar vi kommer på tillsammans.

Det är lite roligt hur det klickat så bra med A och mig (tycker jag, åtminstone – bäst jag frågar henne också 😉 ). Även om hon ”inkräktar” på en del av mina arbetsuppgifter, så är det supertoppenbra att ha någon att bolla tankar och funderingar kring just den delen av arbetet med. Det har varit lite ensamt att sköta allt själv, utan någon att rådfråga.

Efter gårdagens möte mailade jag ut lite info till de närvarande, sådant jag gått igenom lite hastigt, ifall de vill kolla närmare. Jag meddelade också att jag ska skicka ut inbjudningar till höstens kommande möten, så snart jag listat ut hur jag ska göra det i Outlook. Idag fick jag ett mail med bildinstruktioner hur jag ska göra – en ”lathund för Outlook” – från en av deltagarna. 😆

Det är Mors Dag på söndag, så jag kommer att slå ihop mitt födelsedagsfirande* med det firandet (som vanligt, vi firar bara en gång i familjen). I förebyggande syfte har jag meddelat juniorerna vad jag önskar mig: morsdagsmiddag på matstället V, med Pavlovatårta (!!!) till efterrätt. V annonserade om det igår, så jag skyndade mig att tipsa juniorerna om det. Jag har helt kommit ur matlagningen den här veckan. Igår åt jag ost & kex till middag, för att slippa börja med någon seriös matlagning. En utemiddag är precis vad jag behöver!

Jag har skumt ont i vänstra fotleden idag. Det kan bero på att jag plockat fram, och börjat använda, mina gamla utnötta sommarjoggisar. De är säkert ordentligt snedtrampade sedan tidigare, så jag måste ta mig i kragen och köpa nya. Alternativt har jag trampat snett någonstans under gårdagen, och har därför ont i fotleden. Whatever. *rycker på axlarna* Den dag jag vaknar och inte har ont någonstans, är jag nog död. 😉


*) Jag fyller år imorgon, helt och hållet ojämna år, inte mycket att fira. Med lite tur hinner mina kollegor klämma in en snabb uppvaktning mellan de möten jag är inbokad på, annars får de ta det på fredag – då har jag tid. 😉