Allmänt

Måndagsfeeling

Den här veckan är det inte jag, utan en av mina kumpaner/ kompanjoner, som drabbats av att det är MÅNDAG med stora bokstäver. Allt har gått fel, redan sedan hon steg upp i morse – och dagen är inte slut än! 😯

Själv försöker jag verkligen komma igång med det jag behöver göra, helst ska det vara klart före onsdag, men det går t-r-ö-g-t. Dessutom är det extrakort vecka den här veckan, som gör att allt ramlar över mig samtidigt. Jag har faktiskt inte tid att ha midsommar till helgen, kanske nästa helg? 😉

Jag for hem på lunchen, och upptäckte att jag – p g a att det var mulet i morse – glömt att dra ner rullgardinerna i köket. Solen har gassat in genom ena fönstret och hade börjat leta sig igenom det andra. Det är ca 200 grader i köket nu, lagom att bara ställa en ugnsform på bänken och vänta tills den är färdig. 😆 Jag gillar ju att laga mat i ugnen! 😆

Inte nog med att det var mulet i morse, det kom en pytteliten regnskur också! Den gick över så snabbt att den knappt hann börja så var den redan ett minne blott, ungefär. 😉 Det gråa vädret kommer och går, men det är ändå varmt. Klibbig värme – få se om det blir åska, eller om jag får fortsätta att lida. Åska brukar ju rensa upp luften och göra den svalare.