Allmänt

Nattuggla

Då jag hade svårt att sova inatt, roade jag mig med att ringa min systerdotter K, som bor 6 timmar efter oss i tid… Det var trevligt att prata med henne! Annars är utbudet ganska litet vad gäller att ringa någon under nattens ljusa timmar, för även om en del börjat sin semester vill de ändå inte bli väckta för att jag är surrsugen. 😉

Natten har varit varm och klibbig, luften stod stilla och fläktarna har gått på högvarv. Jag kan inte ställa upp dörren för att försöka få in något av den svalare nattluften, för då anfaller kamikazemyggen. Jisses, hur jag fått jaga mygg de senaste dagarna! Vissa stunder går det knappt att sitta ute och röka, myggen anfaller i stora svärmar. 😯

Jag måste nog fara och handla idag, vare sig jag vill eller inte. Suck. Djup suck. Jag har förstås en handelslista, men det kan också bli bara en snabb rush genom affären, slänga ner mat i vagnen, och så hem. Det är så himla tråkigt att handla mat, speciellt när jag inte vet vad jag vill/ ska ha. Risken finns att jag kommer hem med en massa slisk, istället för ordentlig mat. (Säger hon som levt på yoghurt & smörgås i ett par veckor nu… 🙄 )

Kaffet jag hittills druckit har snart fått liv i mig, så jag kommer igång lite grann. En stor stark mugg hemma, en liten medelmåttig direkt jag kommer till jobbet, plus att vi snart går och fikar. Det finns hopp om att jag kommer igång även denna dag! 😆

Förresten, nu är ”Oak Island” slut, åtminstone för den här säsongen. Det är tveksamt om det ens blir någon mer säsong, så jag får hålla koll på om de tar en runda till. Mina måndagskvällar blev helt plötsligt kortare. Vad ska jag nu göra istället? 😳

Lille J fyller snart 7 år, och jag har bett om presenttips från hans mor. Jag vet en liten extra present han ska få av mig, men jag vet inte hur den kommer att bemötas (läs: ingen leksak) så jag behöver något roligare också. Det är jättebra att få tips från coachen, då hon har koll på vad gossarna a) gillar, b) önskar sig, och c) behöver. 😉