Allmänt, Foto

Beställningar

Jag börjar med att visa det jag beställt från VKKS.se – två klänningar och en kort kofta/ bolero. Den randiga kommer att bli en favorit när det är läge för ärmar igen 🙂 , CrazyCatLady är jättesnygg och koftan är helt OK. Viktigt vetande är att CCL-klänningen inte är helt och hållet provad, då jag inte kan dra igen blixtlåset när jag är själv, men vänta bara tills någon junior kommer… 😉

Det andra paketet var från Bonprix.se – en titt i deras realista gav mig det här! Den randiga klänningen kommer att bli storfavorit på jobbet i sommarvärmen: den har fickor! Klänningen med bladmönster (ormbunke? palm?) är vid och vippig, och den rödmönstrade klänningen har snygg omlott framtill. Fleecejackan är ett nödvändigt komplement. 😉

Vädret idag är soligt men inte lika stekhett som tidigare. Jag har nu lyckats få ner inomhustemperaturen till 19 grader, så jag kommer nog att kunna sova inatt – om inte solen steker för hett under dagen.

Räkningarna är betalda, diskmasken surrar fridfullt, och blåsten håller undan myggen utomhus. 🙂

2 kommentarer på “Beställningar”

  1. Jistanes vad du har shoppat fina klänningar. Här har det blivit insparade pengar. Inte köpt någonting eftersom jag ändå jobbar hemma. Jag hade tänkt köpa någon vårjacka och lite sommarkläder, men nu går det bra med de gamla.

    1. Tack! Jag behövde fräscha upp jobbgarderoben lite grann. Mina gamla favoritklänningar är alldeles noppiga.

Kommentarer är stängda.