Allmänt, Foto

Jisses!

I vanliga fall brukar Någon hämta avdelningens post och sprida den till de berörda. Nu har Någon gått på semester, så vi fick in en JÄTTEbunt med brev i morse…! Jag vet inte om jag ids dela ut dem till rätt skrivbord, det blir ändå mestadels jag som får åtgärda det som kommit in. Vi gör ju varandras ärenden under semesterperioden. 😳

Enda ljuspunkten i det dilemmat är att jag faktiskt for och handlade igår kväll, så jag kan lugnt stanna kvar och jobba efter ordinarie arbetstid: jag har (snabblagad) mat hemma.

Annars är planen för kvällen att se om/ hur jag får igång hembiträdet, som fortfarande bor i sin kartong. 😉 Jag misstänker att det kommer att behövas en förlängningssladd till laddstationen, men det finns nog någon sladd i mina gömmor. Det gäller bara att hitta rätt gömma. 😆

Hur många gånger har jag nämnt att jag behöver göra en upprensning bland allt jag samlat på mig? Min senaste idé är att slänga ut det stora fula skrivbordet jag har använt som datorbord till den stationära datorn, den som fått gå i pension. Istället har jag ett nätt litet skrivbord, hemifrån Byn, som passar till skrivbord när jag nu har en laptop. Då skulle den få någonstans att ”bo”, istället för att – som nu – flyttas runt i köket. Än är den på bordet, än är den på bänken.

Det är inte helt optimalt att använda ett vanligt bord och en vanlig stol när man ska sitta länge framför datorn, har jag märkt när jag surfat i köket. Jag har en skrivbordsstol (som matchar inredningen i vardagsrummet, där skrivbordet står 😉 ) som eventuellt behöver bytas ut. Tyvärr finns inte den modellen kvar (på IKEA) men jag sitter i o f s inte så långa stunder vid skrivbordet hemma, så jag kanske klarar mig med den gamla stolen. Jag får väl provsitta andra stolar när jag far till IKEA nästa gång. 🙄

Märks det att jag börjar bli sugen på en sväng till Det Stora Blå Varuhuset? 😉 Jag har en liten lista med grejer att köpa och / eller klämma på, precis som jag brukar. Nyheterna för säsongen har jag redan släppt tanken på, de kommer jag aldrig över: går inte att beställa online och är alltid slut på Mitt Varuhus när jag kommer dit. Nå, jag kommer aldrig tomhänt därifrån – konstigt, eller hur? 😉

UPDATE
Läget vid skrivbordet = kaos i kubik. Som tur var fick jag glada hälsningar av grannbarnen under lunchen! De är så gulliga och har snudd på adopterat mig – de ser mig ju varje dag, rökande på altanen. De vill så gärna visa hur de kan klättra i träden eller gunga eller hoppa studsmatta eller berätta hur många jordgubbar de plockat/ ätit, o s v. 😆 Deras mamma brukar fråga om de är till besvär, men de stör inte. Jag tycker bara det är roligt!