Allmänt

Uppretad

Det märks att jag är stressad: jag blir lätt uppretad. Igår hade jag ett besök som fick mitt blodtryck att stiga till oanade höjder* och det var bara början. Sedan hittade jag felaktigheter som jag måste rätta till utan att veta var jag ska börja. Folk är på semester och deras vikarier vet förstås ingenting om de ärenden som dyker upp. Samma visa varje sommar. 🙄

Nåja, efter idag har jag tio arbetsdagar kvar till semestern! *djup suck* Mina planer för första semesterveckan är redan klara: jag ska sooova. Andra veckan borde jag vara hungrig, så då ska jag nog äta. 😆 Ungefär. Jag har vilda planer inför semestern, eller hur? 😉

Jag har inte plockat fram hembiträdet än (det blev en lång kväll på jobbet igår och jag orkade knappt äta när jag kom hem) men funderade faktiskt på det i morse. Batteriet ska laddas i fyra timmar, så det hade varit perfekt att ladda före lunch och så släppa lös henne efter lunchen. Tyvärr väntas åska under dagen och det började regna innan jag for hemifrån, så jag drog istället ur alla nödvändiga kontakter för säkerhets skull.

Tvättdrivan vid sängen växer, så jag vet precis vad jag ska göra under helgen, oavsett om jag kan hänga tvätt ute eller inte. Eventuellt ska jag – beroende på vädret – ta mig ända till rabarbern och plocka in lite grann så jag får mig en rabarberpaj. Jag är sent ute, jag vet, men jag får väl sockra mer i pajen om rabarbern blivit mycket sur.

Och hur sur rabarbern än blivit, kan den inte bli lika sur som jag… Jag skällde precis ut en person – redan innan morgonfikat! Hur ska detta gå?!? 😯

UPDATE
Jag har lugnat mig nu. En aning, åtminstone. 😉 Att bli uppretad fick lite fart på mig – jag har rensat runt skrivbordet och fått undan en del pärmar som ”hyrt in sig” hos mig. Inget ont som inte har något gott med sig! Nu ska jag skynda mig att gå hem innan jag börjar kolla på något ”ska bara”-projekt, som får mig att bli kvar på jobbet hela helgen. 🙄


*) Jag kollade aldrig trycket utan utgår ifrån att det steg. Det är alldeles tillräckligt för högt utan att jag ska behöva öka det ännu mer.