Allmänt

Lättnad

Idag drog både jag och min ständiga kollega en lättnadens suck: vikarien är på plats! Vi har raskt fyllt hennes skrivbord med allehanda ärenden vi inte själva hinner med, så hon håller sig sysselsatt de timmar vi får ha henne här. 😉

I morse ÖS-regnade det! Regnet fullkomligen sprutade ner från himlen, men ingen åska hördes. Eller också dånade regnet så hårt mot altantaket att det dränkte alla andra ljud? Nå, det har slutat nu, och med lite tur kanske det hinner torka upp de värsta pölarna tills jag ska hem ikväll.

Jag känner både glädje och lättnad över att det är fredag. Inte bara för att vikarien är på plats, utan för att jag hunnit handla lite och laga till maten, så jag kunde äta rester till lunch – och även till middag (olika rätter). Det är inte mycket fart i mig på fredagskvällarna nuförtiden 😉 så det är skönt att bara kunna slappna av när jag kommer hem.