Allmänt

Lättnad

Ahh, vilken lättnad jag känner! Pratade nyss med farbror K och han är OK! Inget coronavirus har attackerat honom, utan det var en annan infektion som slagit till. Nu väntade han på provsvaren för den, så läkarna får besked om vilken medicin som ska skrivas ut till honom, sedan får han åka tillbaka igen. Skönt att höra! 🙂

Min kompis C kom förbi igår, och då det var fint väder satt vi ute på altanen länge och väl och surrade om allt möjligt. Bland annat tog vi upp ämnet gravskötsel, där jag erkände att jag inte varit och planterat på de gravar jag har hand om. Några timmar senare skickade C foton på gravarna, att det visst var planterade blommor där, så jag vet. 🙂 Däremot vet jag inte vem som planterat, men det spelar ingen roll – det finns fler anhöriga än jag.

Jag var och handlade igår, eftersom i stort sett allt var slut här hemma. Eftersom det är skittråkigt att handla mat, försöker jag göra det så få gånger som möjligt – en gång i veckan räcker, tycker jag. Det innebär flera tunga kassar att släpa in från bilen, och det är inte bra för mina knän. De känner idag av att jag burit tung last i trappor igår, men jag vet ju vad det beror på. Jag bara ju även upp en tung laddning tvätt från källaren under gårdagen.

Nu är vädret perfekt för mig: visserligen soligt under dagtid, då det kan bli ordentligt varmt, men svala nätter så jag kan sova. Luftfuktigheten har avtagit, det är inte längre kvavt varje dag. Skönt!

2 kommentarer på “Lättnad”

  1. Det var ju bra. Förstår att du blir orolig över Corona med tanke på hur det spridits på så många äldreboenden.

    1. Ja, det är bekymmersamt när han blir sjuk i dessa tider.
      Han är den sista av den gamla generationen, alla andra av mammas och pappas syskon har gått bort.

Kommentarer är stängda.