Allmänt, Foto

Som vanligt

Jag passade på att fota rönnen, full av bär, i morgonsolen, innan fåglarna hinner äta upp alla bären. Det har flugit och prasslat bland löven hela helgen, så rönnbären är nog snart borta. Väntar bara på att det ska bli nattfrost – då kommer sidensvansarna och äter sig kanonfulla. Det är då de bombarderar mina fönster och liken brer ut sig över altanen… 😉

Helgen har varit lugn och fridfull, även om jag hunnit med ett oväntat besök: B ringde och skulle komma förbi! Hon var – som vanligt – på väg till en kompis, som inte var hemma än. Därför hann hon förbi en sväng till mig under fredagskvällen, innan hon drog vidare.

Jag gjorde ugnslaxen igår, och den blev förstås jättegod! Nu har jag matburkar för flera dagar, men måste ändå handla – helst idag. Somliga varor har tagit slut hemma, t ex den yoghurt jag brukar äta till lunch. Smörgåsarna och påläggen jag äter till yoghurten är också slut, förutom flingorna… 🙄

Jag har tänkt tvätta bilen inom en mycket snar framtid, då det snart börjar bli dags att skrapa rutor igen. Första nattfrosten har redan visat sig på olika ställen, men inte än hos mig. Det underlättar om bilen är någotsånär ren när jag ska luta mig över den för att skrapa upp rutorna. Jo, jag vet, jag har ju haft hela helgen på mig… 🙄

UPDATE
Jag hann iväg och handla under lunchen! 🙂 Då är det gjort för den här veckan. Skönt att slippa fara efter jobbet. Matlådorna räcker (nästan) hela veckan, men det var allt möjligt annat som var slut.