Allmänt

Hoppsan

Jag skrev ett inlägg tidigare, men det försvann? Nå, det var inget viktigt. Som vanligt. 😉

Ny månad, nya utvikningskillar i kattkalendern på jobbet: den här gången är det två grårandiga myspysingar som ler förföriskt mot mig varje gång jag passerar kalendern. Vid skrivbordet har jag en annan kalender, där det är en ”vanlig” höstbild. Hemma har jag glömt vända blad i morse, men det är ett nytt okänt & oprövat recept som väntar där.

I köket hänger jag upp gratisalmanackan från matvaruaffären, där varje månad presenterar ett nytt recept. Varje år gör jag samma sak: hänger upp almanackan och tänker att jag ska prova laga ”månadens rätt” en enda gång per månad. Då kanske jag hittar något nytt & gott jag vill lägga till i min receptsamling? Så går en månad, det går två, tre, fyra… Inga nya rätter blir lagade – men vilket år som helst kommer jag att prova! 😆