Allmänt

Sådärja

Då är det fredag igen. Veckorna går så snabbt nuförtiden, eller hur?

Jag gjorde den förbenade kycklinggrytan igår, trots att jag inte ville, men det var väl värt mödan. OK, det tar lite tid, men den blir god varje gång. Jag hade en gång ett recept jag följde, sedan har jag börjat modifiera ingredienserna, och numera sätter jag i vad jag har hemma. Det funkar alltid! 😉

Jag ringde farbror K igår, eftersom A varit förbi under min lunch och meddelat att han köpt en grej på Apoteket åt honom. Vi (K och jag) talade en stund om lite av varje, och jag undrade om han längtar efter besök. Han var helt inne på att nu kommer coronan snart att börja härja på boendet, så han var inte så jättenoga att få besök – än. Jag avvaktar någon vecka eller två innan jag bokar in en besökstid hos honom.

Imorgon ska jag till L och shoppa, äta Max-mat och pussa gossar! 🙂 Eventuellt hinner jag förbi en sväng till E också, med en blomma, då hon fyllt år under veckan. Det beror på hur tidigt jag kommer mig iväg, så det avgörs imorgon. Jag är inte särskilt snabbstartad på morgnarna… 🙄