Allmänt

Gammal och glömsk

Jag åkte till L i lördags, med en liten omväg förbi shoppingområdet S, för att träffa gossarna och deras mor (A var och jagade älg hela helgen). Köpte diverse katt- och fågelmat, och skulle så stort bjuda på hämtmiddag från Max. Låt mig bara säga som så: det är bättre att äta på plats, så man kan säga till om/ när något saknas. Då vet jag till nästa gång. 😳

Nåja, jag skulle åka förbi ”rätt” Max (det finns flera) och säga till när jag for hem. Så var tanken, tills jag upptäckte att jag svängt i fel vägskäl och var på väg ut ur stan – utan att passera Max. -OK, jag skiter i det, tänkte jag, och fortsatte hemåt. Lyssnade på bok under resan och en stund sedan jag kommit hem, medan jag matade en okliad katt och laddade kaffebryggaren.

Så slog det mig: jag hade ju glömt att beställa jultidningar! Det var ju därför jag for dit! *slår mig för pannan* OK, jag träffar gärna gossarna, men jag glömde jultidningarna igen! Jag får skicka ett meddelande till deras mor så får hon skriva upp vad jag vill ha på listan. *suck*

Ibland tror jag att jag håller på att bli dement. Eller också har jag för mycket att göra. På torsdag ska vi (facket) ha medlemsmöte och mat är beställd. Däremot har jag glömt skicka ut inbjudan till medlemmarna, så jag får göra det idag istället och hoppas att inte allt för många har annat inplanerat… 😳