Allmänt

Hemska nyheter

Kaffemaskinen på jobbet är trasig!!! 😯 Hur ska vi nu klara oss genom dagen? Trots att jag druckit en stor mugg extrastarkt kaffe hemma, brukar jag värma upp på jobbet med en ”stor stark” före fikarasten, och en medium under rasten. 😯

För att göra livet ännu surare, var jag inte och handlade igår. Jag var på Apoteket, och hann dessutom hämta ut mitt paket, innan orken gick ur mig. Det betyder att jag måste handla idag, helst under lunchen. Tillsammans med alla pensionärer, som använder tisdagsrabatten. Hipp hurra. Not. Nå, jag har en snabb handelslista* så det går fort genom affären.

Det har blivit lite kallare. Inte frost – än – men golvvärmen i badrummet har slagit igång. Froppisen har upptäckt det och har numera en ny sovplats. 🙂 Jag lämnar lyset tänt därinne, neddimmat, så jag inte ska trampa på henne när jag går på toa på natten.

Det regnar inte idag, det finns till och med hopp om att få se solen! Det var ett tag sedan, jag minns knappt hur den ser ut. Visst är det fortfarande grått på morgonen, men det verkar som att det ska lätta på molnen under dagen.

Tisdagen den trettonde idag. Det låter inte lika farligt som ”fredagen den trettonde”. Faktum är att jag vände blad i köksalmanackan igår – jag ligger lite efter i tideräkningen, och snart har halva oktober gått! 😳 Det börjar snart vara dags att tänka på julklappar. Jisses!

Gossarna hade redan börjat skriva önskelistor när jag var dit, men B sa att de kan hinna ändra sig flera gånger innan det är jul. Båda två önskade sig ett (speciellt) TV-spel, men jag tänker inte köpa något elektroniskt spel åt dem. Däremot har jag köpt två nya sällskapsspel (ena paketet) som jag inte bestämt om de ska vara hos mig eller om gossarna ska få i julklapp. Jag tror de blir kvar hos mig, så får jag plocka undan en del spel vi inte använder längre.

Jag skulle behöva uppdatera leksakerna också. Det är mest ”babyleksaker” här, sådant de vuxit ur och inte tycker är roligt att leka med längre. Leksaker som går att tugga på eller som är omöjliga att ta isär. Jag funderar på saken, så kommer jag nog på något så småningom. 😉

UPDATE
Kafferasten löstes genom en bryggare någon sökt fram ur skåpen. *pfui* *torkar svetten ur pannan* Jag kommer att överleva även denna dag! 😆


*) Jag gör som farbror K brukade göra: skriver varorna i den ordning de finns i affären. Tjoff, tjoff, tjoff – så står jag snabbt i kön utan att behöva springa fram och tillbaka.