Allmänt

Svettigt värre

*pustar ut och drar åt mig andan* Jag hann handla under lunchen, samt packa in maten och dessutom äta lunch. Väl tillbaka på jobbet är jag alldeles svettig, men jag hann! 🙂

Självklart hamnade jag bakom en tant som blockerade just de mejeridörrar jag skulle in i. Där stod hon i lugn och ro, och vände & vred och kollade datum på varenda vara på hyllorna, oavsett om hon skulle ha den eller inte. Just som jag kände att min hjärna började smälta ihop till en lavaklump, upptäckte hon att jag stod där, så hon flyttade på sig. (Kände väl att det började osa svavel…) 😈

Med henne avklarad, gick resten som en dans! Svish, svosh, till kassan – och där var ingen kö! Min matsedel kommer att bli ändrad, jag lovar, men vet inte riktigt ännu hur. Jag ändrade en del varor jag planerat tidigare, allt eftersom jag kom på annat medan jag rusade igenom affären. Förhoppningsvis har jag fått med mig allt jag skulle ha.

Tyvärr hade affären slut plastkassar, bara pappkassar kvar – och jag gillar verkligen inte dem! De går lätt sönder (handtagen lossnar), man kan inte lasta för tungt i dem (så man får ta fler än man egentligen behöver), de måste vikas ihop innan man kan stoppa undan dem (inte bara knölas ner i en låda, som plastkassarna), de duger inte till soppåsar (annat än för lätta och torra sopor). 👿