Allmänt

I otakt

Jag är i otakt med tiden/ världen/ mig själv idag.

Vet inte riktigt vad som hände, men jag vaknade före väckaren och var hur pigg som helst. Hann tömma/ fylla diskmasken och slå igång den, OCH handdiska en gryta, förutom alla de vanliga morgonrutinerna jag har. Kom till jobbet flera minuter före starttid – jag som annars kommer minst 20 minuter efter (tack och lov för flexen).

Froppisen hann gå ut på morgonpromenad två gånger, hon som annars bara snabbt slunkit in under altanen och snabbt gjort det som behövde göras. Idag regnar det inte, så hon tog två långpromenader för att kolla läget i grannskapet – först åt ena hållet, sedan åt andra. 😉

Jag handlade igår på väg hem, efter att först ha stannat kvar längre än vanligt på jobbet. Det brukar jag göra för att undvika efter-jobbet-rushen, så när jag väl kom mig till affären var det få bilar kvar på parkeringen. Jag höll mig till min lista, så självklart glömde jag det jag inte skrivit upp… Jo, jag vet, jag borde skrivit upp allt, men nu var det sådant jag bara skulle kolla på. Nå, affären har öppet alla dagar. Jag får väl fara en extra sväng.

Min shoppingiver har nästan gått över. Julklapparna till ”de stora barnen” är färdiga, men jag har inte köpt något åt de små än. Fick förslag igår från B om vad jag kan köpa, så jag får ge mig ut på klappjakt online när jag har tid. Dessutom är jag sugen att – surprise, surprise – köpa något nytt till mig själv i klädväg. *djup suck* Jag kan nog göra en del fynd om jag viker all Den Förbaskade Tvätten jag samlat ihop i sovrummet, istället för att bara gräva igenom de översta IKEA-påsarna efter något att ha på mig… 🙄